Gjennom sin I-Tech-divisjon har Subsea 7 sikret seg en kontrakt på ROV-tjenester med Petrobras til en verdi av 18 millioner dollar, eller vel 105 millioner kroner.

Kontrakten gjelder et nytt boreskip designet for ultradypt vann, og har en varighet på fem år. Kontrakten kan imidlertid bli utvidet på tilsvarende betingelser, skriver Subsea 7 i en pressemelding.

Offshorearbeidet startes opp i tredje kvartal i Mexicogolfen. Skipet skal brukes til boreoppdrag over hele verden. I-Tech skal forsyne fartøyet med et nybyggd 150hp Quantum arbeidsklassesystem som kan operere på havdyp ned til 4.000 meter.

– Jeg er veldig fornøyd med å kunne offentliggjøre denne kontrakten fra Petrobras International, som kommer etter en nylig signert og betydelig tildeling fra Petrobras på brasiliansk sokkel. Vårt operasjonsteam i Houston er allerede i gang med å forberede ankomsten til fartøyet, og med vår tilstedeværelse internasjonalt vil vi være i stand til å sørge for en effektiv support når skipet blir allokert til andre deler av kloden, sier daglig leder i selskapet, Bruce Masson, i meldingen.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR