Safetec har signert rammeavtale med Det norske oljeselskap ASA (DETNOR). Avtalen gjelder tjenester og innleie innen Helse, Sikkerhet og Miljø og dekker hele tjenestespekteret til Safetec. Rammeavtalen har en varighet på 4 år, i tillegg kommer opsjoner på ytterligere 4 år. Pressemelding fra Safetec

sier Andreas K. Rian, bransjeansvarlig for Olje & Gass i Safetec. (foto: Safetec).
sier Andreas K. Rian, bransjeansvarlig for Olje & Gass i Safetec. (foto: Safetec).

«Vi er veldig fornøyd med å fortsette vårt gode samarbeidet med Det norske gjennom denne nye rammeavtalen. Vi har jobbet med Alvheim-feltet helt siden design-fasen, fulgt det videre inn i driftsfasen – og vi har deltatt i Ivar Aasen-utbyggingen. Det norske er et framtidsrettet selskap med mange spennende planer. Disse ønsker vi å være en del av, og vi ser frem til nye og spennende prosjekter sammen med Det norske.» sier Andreas K. Rian, bransjeansvarlig for Olje & Gass i Safetec.

Safetec er en ledende leverandør innen sikkerhetsstyring. Med en tverrfaglig tilnærming til tekniske, menneskelige og organisatoriske faktorer er Safetec en totalleverandør av tjenester innen risiko, pålitelighet og beredskap.

Safetec har levert tjenester til offshore-virksomheten samt maritim- og landbasert industri siden 1984, og er en del av ABS Group.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelVil inn i OMV Norge
Neste artikkelPlettfritt for Johan Sverdrup boreinnretning

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR