StS gruppen og NOSEFO har inngått avtale om samarbeid av kurspakker spesielt rettet mot offshore industrien.,NOSEFO og StS gruppen er allerede betydelige aktører på hver sin front innen kurssammenheng.

Det er derfor naturlig for både StS gruppen og NOSEFO å utvide produktspekteret ved å komplettere hverandre, skriver StS i en melding.

Nå går selskapene sammen om å lage skreddersydde løsninger spesielt rettet mot de som ønsker å jobbe offshore.

StS Kurs og Kompetansesenter, en avdeling i StS gruppen, tilbyr i dag et bredt spekter av kurs for offshore, blant annet innen tilkomstteknikk, fallsikring og rigging.

NOSEFO har de senere år bygget seg opp en betydelig kompetanse og har kurssenter for offshore sikkerhetskurs, brann-, livbåt-, førstehjelp- og MOB-kurs. I tillegg tilbyr også NOSEFO et bredt spekter av maritime kurs, NSO kurs og landbaserte kurs.

– Formålet med avtalen er å tilby kombinerte kurspakker som gjør det mulig for kundene å ta yrkesorienterte kurspakker med for eksempel Riggerkurs og Grunnleggende Sikkerhetskurs fortløpende og i en og samme by, sier administrerende direktør i Sts gruppen Ingrid Solheim.

– Vi har stor tro på at dette er noe våre kunder vil sette pris på, og vet gjennom de samtaler vi har hatt at StS gruppen og NOSEFO deler felles kjerneverdier der kundefokus og kompetanseutvikling er fremtredende. Vi har derfor stor tro på at vi skal få til et vellykket samarbeid, sier hun.

Forrige artikkelNordlyset
Neste artikkelNytt prospekt ved Johan Sverdrup

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR