SAR AS skal levere tjenester innen avfallshåndtering til Statoil i hele landet. Kontrakten har en verdi på opp mot NOK 1,2 milliarder.

Avtalen omfatter farlig avfall, næringsavfall fra alle kontorsteder, offshore-installasjoner og landanlegg i Norge. Kontrakten har en varighet på seks år, med opsjonsmuligheter for fire års videre forlengelse, og har en totalverdi opp mot 1,2 milliarder kroner ved alle opsjoner utøvd.

– SAR har hatt kontrakt med Statoil på avfallshåndtering siden 2002 og vi setter stor pris på at de ved å velge SAR som eksklusiv leverandør innen avfallshåndtering på landsbasis nå viser oss fornyet tillit, skriver selskapet i en melding.

Ifølge SAR er dette er en viktig kontrakt for selskapets avdelinger langs norskekysten, fra Hammerfest i nord til Tananger i sør, og sikrer arbeidsplasser og et fortsatt aktivitetsnivå på disse lokasjonene.

Les også: Goliat-kontrakt til renovasjonsselskapet SAR

Forrige artikkelIKM Consultants skifter beite
Neste artikkelLundin skal bygge ut Alta/Gohta

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR