Riggkonferansen nærmer seg, og Erling Holmefjord håper på like bra oppmøte som i fjor.

– Vi har 150 påmeldte med sju uker igjen. Det er samme status som i fjor, og da endte vi på 300 deltakere på konferansen. Vi satser på omtrent like mange i år, sier daglig leder i arrangør Petro Media News, Erling Holmefjord.

LES OGSÅ: Smekkfullt på riggkonferansen 2013

Konferansen arrangeres i Stavanger Forum, og går over to dager – torsdag 12. juni til fredag 13. juni. I tillegg arrangeres det en halvdagssesjon dagen før, altså 11. juni.

– Onsdagen er en ekstrabit til konferansen, der vi kjører et særskilt fokus på Asia og muligheter for norsk industri.

Se hele programmet for Riggkonferansen

Veien videre for norsk sokkel

Fokuset fra torsdag av vil ligge på aktivitet på norsk sokkel, driftsituasjonen for riggselskapene, status hos norske riggverft og forsyningsbaser og ikke minst hva man kan gjøre på veien videre for å bli mer konkurransedyktige.

– Vi har foredragsholdere fra hele bransjespekteret. Vi får høre mer om planene for riggvedlikehold ved den kommende forsyningsbasen i Grøtsund-området, mens National Oilwell skal snakke om norsk teknologi og norske muligheter internasjonalt innen boring og brønn.

Rigg- og riggdriftsselskapene er selvsagt også tilstede på konferansen, og fire av foredragene holdes av representanter fra henholdsvis Songa, Maersk, KCA Deutag og Cosl.

Nesten utsolgt på utstillersiden

Det er også i år satt av plasser til utstillere, og interessen har vært formidabel.

– Vi har bygd ut utstillingsområdet til å romme 34 plasser, og 30 av disse er solgt, forteller Holmefjord.

Foreløpig er det lite som tyder på at årets konferanse vil bli en mindre suksess enn fjorårets arrangement, og Holmefjord ser frem til å videreutvikle konferansen også i årene som kommer.

– Riggkonferansen vil fortsette å gå som et årlig arrangement, som vi vil videreutvikle til å bli riggbransjens møteplass for å oppdatere seg, avslutter han.

Les mer om Riggkonferansen på arrangements egne hjemmesider

For ordens skyld: Riggkonferansen arrangeres av Petro Media News, som også eier Petro.no

Forrige artikkelSuperbillig supertelefon på vei
Neste artikkelViking signerer med Statoil

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR