President og CEO i Saudi Aramco, Khalid A. Al-Falih, er bekreftet klar for Offshore Northern Seas (ONS) i Stavanger.,Målt i reserver, er Saudi Aramco verdens største oljeselskap, så det faktum at Al-Falih vil holde foredrag under plenumssesjonen på åpningsdagen, er en fin fjær i hatten for ONS.

Khalid A. Al-Falih har vært president og administrerende direktør i Saudi Arabian Oil Company (Saudi Aramco) siden 2009. Selskapet har 60.000 ansatte, er et integrert globalt oljeselskap og det ledende industriselskapet i kongeriket Saudi-Arabia. Saudi Aramco forvalter verdens største påviste oljereserver, og er verdens største produsent og eksportør av råolje, en stor produsent av naturgass, og en ledende aktør i global raffinering og petrokjemi.

– Al-Falihs deltakelse på ONS er en stor ære for oss, og det sier noe om vår globale betydning, sier president og CEO i ONS, Leif Johan Sevland.

Al-Falih fikk sin bachelorgrad grad i maskinteknikk fra Texas A & M University i 1982. I 1991 fikk han sin MBA fra Kong Fahds petroleums og Mineraler (KFUPM) i Dhahran, Saudi Arabia. Han er også medlem American Society of Mechanical Engineers (ASME), International Association for Energy Economics (IAEE), og Oxford Energy Policy Club.

Forrige artikkelFem grunner til å bli klimaoptimist
Neste artikkelFlyangrep svekker oljeprisen

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR