Semco Maritime Norge er tildelt en ny rammeavtale med Aker BP ASA for levering av offshore personell .

Avtalen gjelder fagpersonell innen Mekanisk, Elektro, Automasjon Instrument, Radio, Kran, Dekk, Prosess og Helserådgivere.

-Kontrakten er av stor strategisk betydning for Semco Maritime Norge hvor den ble tildelt i et anstrengt marked i oljeindustrien. Denne avtalen kan gi mulighet for et betydelig antall arbeidsplasser i kommende kontraktsperiode, og derfor er vi svært godt fornøyd med å bli tildelt avtalen i et utfordrende marked, sier Margunn Njå, avdelingsleder for Operation Support i Semco Maritime i Stavanger.

-Avtalen bekrefter at Semco Maritime Norge har en sterk posisjon i det norske offshoremarkedet og regnes som en profesjonell og troverdig partner. Vi anser det som en tillitserklæring å vinne denne type kontrakt med Aker BP. Vi vant denne kontrakten som et direkte resultat av vår strategi om å fokusere på vår kjernevirksomhet sammen med konsolideringen av vår virksomhet i Norge.

CEO i Semco Maritime, Lars Skov Christensen. (foto: Semco Maritime)
CEO i Semco Maritime, Lars Skov Christensen. (foto: Semco Maritime)

-Nå ser vi frem til et langt og fruktbart samarbeid med Aker BP gjennom denne avtalen, sier Lars Skov, Administrerende Direktør i Semco Maritime Norge. Rammeavtalen har en varighet på tre år med opsjoner om totalt tre års forlengelse.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelPålegg til Gassco og Statoil
Neste artikkelPrezioso Linjebygg tildelt Goliat-kontrakt

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR