– Ser frem til å kunne introdusere økt tilbud av tjenester på det norske markedet., Semcon kjøper ibruk AS i Norge, et selskap med virksomhet innen produktinformasjonsområdet. Med dette kjøpet vil Semcon også være representert på det norske markedet.

Semcon kjøper ibruk på Kongsberg, et selskap med virksomhet innen produktinformasjonsområdet. Selskapet har over 13 års erfaring med teknisk dokumentasjon og Life Cycle Information (LCI), fortrinnsvis innen den norske olje- og gassindustrien. ibruk har i dag cirka 20 ansatte og underleverandører. Omsetningen var 23,9 millioner NOK i 2013. Kjøpet trer i kraft 1. september 2014.

– ibruk er godt posisjonert i det norske markedet, først og fremst innen olje- og gassindustrien, og vi har muligheten til å bygge videre på dette og utvide virksomheten vår med nye og eksisterende kunder. De tjenestene som ibruk har levert på det norske markedet i lang tid, kan nå suppleres med Semcons omfattende tjenestetilbud, erfaring og styrke som et internasjonalt selskap. Når vi nå ekspanderer inn i Norge, kommer det til å gi nye muligheter som gjør Semcon til en enda mer internasjonal tjenesteleverandør», avslutter Johan Ekener.sier Johan Ekener, forretningsområdesjef Product Information, i en melding.

– Semcons omfattende ekspertise var én av grunnene til at vi valgte Semcon, og jeg ser frem til å kunne introdusere et økt tilbud av tjenester på det norske markedet. Jeg er overbevist om at vår felles kunnskap og kompetanse kan endre måten norske bedrifter håndterer sin dokumentasjon og opplæring på, sier Stein Tore Johnsen, grunnlegger og selger av ibruk og ansvarlig for Semcon Norway AS, i meldingen.

Forrige artikkelIndustrien i krevende terreng
Neste artikkelProduksjonsstopp på Troll C

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR