– Vår ekspertgruppe mener det ikke er grunnlag for å sette helikoptre på bakken, sier leder for LFE, Erik Hamremoen, etter ulykken i britisk sektor.,Det var fredag 23. august at et helikopter med 18 personer ombord har havnet i sjøen vest for Shetlandsøyene.

– Norsk olje og gass’ Luftfartsfaglige ekspertgruppe har kommet frem til at man ikke vil ta noen aksjoner i lys av den tragiske helikopterulykken i britisk sektor, siden årsaken foreløpig er ukjent, skriver Norsk olje og gass i en melding.

På norsk sokkel har hvert enkelt oljeselskap myndighet til å beslutte hva slags helikoptertyper man flyr, ut i fra de individuelle avtaler man har.

Ekspertgruppens vurdering
– Vår ekspertgruppe mener det ikke er grunnlag for å sette helikoptre på bakken, slik situasjonen er nå, sier leder for Luftfartsfaglig ekspertgruppe (LFE), Erik Hamremoen.

– Det er likevel opp til hvert enkelt selskap å beslutte hva slags policy de velger i forhold til helikopterflyvninger, sier leder for Luftfartsfaglig ekspertgruppe (LFE), Erik Hamremoen.

Forrige artikkelFortsatt produksjonsstopp på Siri-feltet
Neste artikkelKjøper sør-koreansk produksjonsanlegg for offshorekraner

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR