Faroe Petroleum ble tildelt fire lisenser i TFO 2016, inkludert to operatørskap.

– Vi er svært fornøyd med å bli tildelt alle de fire lisensene vi søkte på i TFO 2016, sier Helge Hammer, sjef for selskapets norske virksomhet og COO i Faroe Petroleum plc.

Helge Hammer, COO i Faroe Petroleum og sjef for selskapets norske virksomhet. (Foto: Faore Petroleum)
Helge Hammer, COO i Faroe Petroleum og sjef for selskapets norske virksomhet. (Foto: Faroe Petroleum)

– Med de nye tildelingene har vi utvidet leteporteføljen inn i nye leteområder, og dessuten sikret en mulig forlengelse av Brasse-funnet. De nye prospektene bidrar til at vi kan fortsette å eksponere våre aksjonærer til spennende vekstmuligheter, sier Hammer.

Faroe ble tildelt følgende lisenser i TFO 2016:

PL740 B Brasse utvidelse: Faroe Petroleum (50% og operatør) og Point Resources (50%). Lisensen dekker en mulig forlengelse av Brasse-funnet i nordlig retning på østsiden av Brage-feltet.

Lisens PL870 Pabow: Faroe Petroleum (20%), Statoil (80% og operatør). Pabow-prospektet ligger på kanten av Stord-bassenget, like øst for Skirne-lisensen, der Faroe Petroleum partner.

Lisens PL881 Goanna: Faroe Petroleum (30%) og Wellesly Petroleum (70% og operatør). Goanna-prospektet er i Tampen-området i den nordvestlige delen av Viking Graben.

Lisens PL888 Canela: Faroe Petroleum (40% og operatør), ConocoPhillips (30%) og Wellesley Petroleum (30%). Canela-prospektet i Norskehavet ligger på Haltenterassen rett vest for Heidrun-feltet.

 

Forrige artikkelOpec presser oljeprisene opp
Neste artikkelStatoil tildeler servicekontrakter for to Cat J-rigger

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR