Can AS er tildelt en rammeavtale for ”Rope Access Inspection Services” med Talisman Energy Norge AS.

Kontraktens varighet er på 3 år med ytterligere 2 opsjoner á 1 år. Ifølge Can omfatter leveransen forebygging av fallende gjenstander, inkludert inspeksjon av installasjoner, verifikasjon av styringssystemer og trening av personell innen inspeksjon og observasjonsteknikk.

Videre omfatter kontrakten NDT -inspeksjon samt vedlikehold- og modifikasjonsoppdrag utført med tilkomstteknikk (Arbeid i tau). Can hadde en tilsvarende kontrakt med Talisman Energy Norge AS fra 2008 – 2014.

– Det at Talisman Energy Norge AS velger å fornye samarbeidet for 3 nye år ser vi på som en stor tillitserklæring og anerkjennelse av den kompetanse og erfaring vi har tilegnet oss gjennom mange års arbeid innen våre prioriterte fagfelt. Med det sterke kostnadsfokuset bransjen og leverandørindustrien opplever nå er det også tilfredsstillende å få bekreftet at vi vinner frem også kommersielt i sterk konkurranse med andre aktører », sier kontraktsansvarlig Elisabeth Nygaard i Can.

Forrige artikkelNy sjef i TESS Rogaland
Neste artikkelIvar Aasen-kontrakt til Beerenberg-datter

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR