Noreco hadde et resultat før skatt på minus 87 millioner kroner i fjerde kvartal. Siri, Nini og Cecilie reduserte olje- og gassproduksjonen til 5,775 fat oljeekvivalenter per dag.

– Driftsinntektene for kvartalet var 322 millioner kroner, inkludert 115 millioner kroner i forventet forsikringsdekning, sammenlignet med totale driftsinntekter på 355 millioner kroner i tredje kvartal, skriver Noreco i en pressemelding.

I tredje kvartal 2009 var den daglige produksjonen på 9.725 fat oljeekvivalenter per dag. Selskapet estimerer at snittproduksjonen i 2010 vil være på mellom 13.000 og 14.000 fat oljeekvivalenter per dag. Produksjonen fra Siri, Nini og Cecilie er gjenopptatt, og erfaringen støtter ifølge selskapet estimatet så langt.

– To nye brønner er satt i produksjon på Nini, og i løpet av 2010 vil det bli utført ytterligere produksjonsboring på Brage og Syd Arne. I tillegg er det nylig utbygde feltet Nini øst i ferd med å settes i drift, og er forventet å starte opp om en uke eller to, forklarer Noreco.

Det legges til at selskapet skal delta i seks leteboringer i år, inkludert Frusalen – som viste seg å være tørr.

– Det er høy aktivitet på feltutvikling med Oselvar-utviklingen godt i gang. Valg av konsept er neste milepæl for både Huntington- og Nemo-prosjektene, skriver Noreco.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR