Store deler av de tillitsvalgte i industrien er samlet i Bodø til diskusjoner om framtiden til olje- og gassnæringen i Norge under LO`s årlige olje- og gasskonferanse mandag og tirsdag denne uken. Under sitt innlegg kom LO-leder Gerd Kristiansen med klokkeklar tale til forsamlingen.

– Å skru igjen kranene på norsk sokkel vil kaste titusener ut i ledighet og vil undergrave norsk økonomi fullstendig. Vi kan ikke ta bort den næringa som gir oss mat på bordet. Jeg skjønner godt at industrien er forbannet , sa en engasjert Gerd Kristiansen til en fullsatt sal i Bodø under LO`s årlige olje- og gasskonferanse.

Til en fullsatt sal høstet Gerd Kristiansen stående applaus, med sin klare melding til de som snakker ned norges viktigste næring også i egne rekker.

Direktør i Petro Arctic, Kjell Giæver. (Foto: Petro Arctic)
Direktør i Petro Arctic, Kjell Giæver. (Foto: Petro Arctic)

– Gerd holder en av de beste og viktigste taler for industri og verdiskaping i Nord-Norge på mange år sier Kjell Giæver direktør i Petro Arctic. Hun var krystallklar og ga klare meldinger til egne medlemmer og sentrale politikere som var tilstede i salen. Jonas Gahr Støre fikk et klart budskap fra LO sjefen om å stå fjellstøtt på en konsevensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja.

– Dette var viktig for oss i Nord Norge fortsetter lederen i Petro Arctic. Støtten fra LO betyr uendelig mye på veien fram mot ei positiv beslutning høsten 2017, sier Kjell Giæver.

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkel40.000 oljejobber borte
Neste artikkelDof selger skip

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR