Driftsoptimalisering og produktivitetsforbedring er to forlokkende ord for ingeniørbedriften Aqualis Offshore, som nå fusjonerer med vindkraftselskapet Tristein.

Aqualis kjøpte Tristein i fjor, men først nå fusjoneres selskapet inn i og blir en del av Sandefjordbaserte Aqualis Norway.

– Vi smelter nå sammen til en operativ enhet, Aqualis Offshore, for å strømlinjeforme interne prosesser, redusere administrativt arbeid og gi selskapet en mer logisk oppbygging. Vårt mål er å fortsette å vokse og gi enda bedre tjenester til våre kunder, sier direktør for den norske delen av Aqualis Offshore, Bjørn Håvard Brænden, til Sandefjords Blad.

Aqualis er et spesialisert marine- og offshoreselskap som først og fremst selger ingeniørtjenester. Askerselskapet Tristein driver samme type virksomhet som Aqualis, men jobber i tillegg mye med vindkraft til havs.

– Kombinasjonen av Aqualis Offshore og Tristein vil gjøre Aqualis Offshore i stand til å levere enda bedre service til kunder i oljebransjen, ettersom man fremover skal dele på ekspertise og ressurser, særlig når det gjelder ingeniørprosjekter og hvor man må sende folk offshore, sier Brænden.

Forrige artikkel– Norsk-russiske prosjekter blir satt på vent og utsatt
Neste artikkelHan starter som BG-sjef i dag

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR