Ledelsen i SR Transport beklager kritikk av nordnorsk petroleumsindustri.,- Da direktøren for et av landets største transportselskap sa at det var enklere å levere varer i Murmansk enn i Hammerfest, skapte dette stor irritasjon i nord, skriver NRK Nordnytt .

– Det er stadig økende fokus på nordområdene, samtidig som vi opplever en synkende grad av forutsigbarhet og planlegging. Det vi i dag må gjennom for å få til logistikken er nesten uholdbart, sa Røstad til forsamlingen under Nordområdekonferansen i Stavanger i midten av november .

Nå legger ledelsen i SR transport seg flat og beklager det hele. Direktør Bjørn Røstad sier i dag at han ikke hadde fått med seg de nye sikkerhetsreglene på norske baseområder.

– Jeg er den første til å beklage. Det var et nytt regelverk som de har startet med, som jeg ikke var klar over, sier Bjørn Røstad til NRK Nordnytt.

Røstad forklarer misforståelsen med at han ikke kjente til de nye sikkerhetsreglene for baseområder som ble innført etter gisseldramaet ved Statoils anlegg i Algerie.

– Men jeg forstår dette nå. Det har med det som har skjedd tidligere og tragedien hos Statoil. Jeg var ikke klar over dette som leverandør, sier han.

LES MER:

– Verre å laste om i Hammerfest enn i Murmansk

Forrige artikkelNy Statoil-kontrakt for Beerenberg
Neste artikkelLeverer til to nye offshorefartøy

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR