Statoil utvider rammeavtaler om leie av DeepOcean-skipene Edda Fonn og Edda Fauna.

– Vi er stolte av at Statoil fortsetter å bruke oss på vedlikehold og reparasjon, sier administrerende direktør Mads Bårdsen i DeepOcean AS.

Ettårig opsjon
Statoil har med utgangspunkt i selskapets nåværende rammeavtale om inspeksjon, vedlikehold og reparasjon signert en ettårig opsjon på leie av DeepOcean sitt fartøy Edda Fauna.

Statoil har også besluttet å foreta tekniske oppgraderinger av skipets scale squeeze- pumpesystem for å forbedre kapasiteten. Scale Squeeze er en kjemisk brønnstimuleringsoperasjon for å øke brønnproduksjonen.

Oppgraderingen vil støtte Statoils arbeid for opprettholdelse og forbedret produksjon i deres undervannsbrønner i Nordsjøen.

Forlenger rammeavtale
I tillegg til avtalen som omfatter Edda Fauna forlenger også Statoil rammeavtalen med Deep Oceans fartøy Edda Fonn. Statoil realiserer en åtte måneders forlengelse av arbeid innen inspeksjon, vedlikehold og reparasjon. Skipet har over flere år drevet inspeksjonsvirksomhet på oppdrag for Statoil.

– Det faktum at Statoil benytter seg av opsjoner til å forlenge pågående arbeid på begge disse fartøyene er en klar bekreftelse på kvaliteten i våre operasjoner, sier Bårdsen.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR