Statoil samles i Håkonshallen, samt at det blir ett minutts stillhet på forskjellige Statoil-lokasjoner for å minnes de døde og den savnede etter angrepet mot In Amenas i Algerie.,

Mandag 4. februar blir det arrangert en sørgesamling i Håkonshallen i Bergen for vår savnede og våre døde kolleger etter terrorangrepet i In Amenas, skriver Statoil i en melding.

Sørgesamlingen i Bergen 4. februar vil starte klokken 12.00, og vil være for pårørende, direkte berørte, representanter fra ledelsen, støtteapparat og andre involverte Statoil-ansatte. Representanter fra norske myndigheter vil også være til stede, heter det i meldingen.

– Det er samme dag planlagt ett minutts stillhet klokken 12.00 norsk tid på lokasjoner i Statoil, eller på et egnet tidspunkt der det er behov for det. Fram til og med mandag 4. februar, skal alle lokasjoner i Statoil flagge på halv stang. Det blir også en minnemarkering samme uke ved Statoils kontor i Alger, Algerie. Det vil også bli lagt ut kondolanseprotokoller ved sentrale Statoil- lokasjoner, skriver selskapet.

Den savnede er Victor Sneberg, 56 år, bosted Sandnes. De fire som er bekreftet døde er Tore Bech, 58 år, bosted Bergen, Hans M. Bjone, 55 år, bosted Brandbu, Thomas Snekkevik, 35 år, bosted Austrheim/Bergen, og Alf Vik, 43 år, bosted Grimstad. Bårene deres bringes i løpet av kort tid hjem til Norge der det blir holdt en privat båreseremoni.

Forrige artikkelUsikkert om framtid i Algerie
Neste artikkelI dag døpes Seven Viking

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR