Hansen Protection skal produsere flere tusen redningsdrakter for Statoil de neste sju årene.

En forlengelse av den nysignerte avtalen kan innebære leveranser helt fram til 2026, opplyser Hansen Protection i en pressemelding.

Redningsdraktene i denne leveransen blir blant verdens mest avanserte, og skal produseres ved Hansen Protections fabrikk i Moss.

Les også: Teknisk bekledning for ekstremvær blir intelligent

Hansen Protection: Statoil-avtalen skaper trygge arbeidsplasser i lang tid fremover

– Vi har nødvendig kompetanse og kapasitet for denne produksjonen i Moss. Avtalen skaper forutsigbarhet og trygge arbeidsplasser i lang tid fremover, sier administrerende direktør i Hansen Protection, Terje Gorm Hansen.

Draktene skal brukes på alle helikopterbaser i Norge, og Statoil-kontrakten er den største avtalen på norsk sokkel når det gjelder redningsdrakter.

– Dette er en svært viktig avtale for Hansen Protection. Og vi er spesielt stolte over at produksjonen skal skje i Norge, sier han.

Hansen Protection sysselsetter omlag 90 personer i Moss. 50 av disse arbeider med produksjon av redningsdrakter. Selskapets største virksomhetsområde er produksjon av redningsdrakter til offshore og maritim sektor, og de produserte den første redningsdrakten i 1976, da oljeaktiviteten startet i Nordsjøen.

Les også: Skal nå jordas indre med norsk oljeteknologi

For å holde deg oppdatert på kontrakter offshore:

Abonner på nyheter fra Petro.no: Nyhetsbrev

Forrige artikkelHar NOK 50 milliarder i ordrereserver
Neste artikkelIngen avvik på storulykketilsyn

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR