40 millioner kroner havner hjem til AGR Field Operations etter at StatoilHydro har besluttet at de er fornøyd med selskapets arbeid og forlenger kontrakten mellom partene.

De to selskapene har en rammeavtale, og det er innenfor denne at vedlikeholdskontrakten, som altså er verdt 40 millioner kroner og har en tidsramme på 2 år, blir forlenget. Arbeidet selskapet utfører involverer både etablering av prosedyrer og vedlikehold ved flere av StatoilHydros installasjoner.

– Forlengelse av kontrakten er viktig for AGR Field Operations fordi den er en anerkjennelse av kvaliteten på de tjenestene vi leverer, sier direktør for vedlikeholdsstyring Ole Jørgen Melleby.

Melleby synes også forlengelsen av kontrakten sender gode signaler fra StatoilHydro.

– For AGR markerer avtalen med StatoilHydro en milepæl. Kundens strenge krav til kvalitet er en anerkjennelse av det arbeidet som vi utfører og en tydeliggjøring av vår kapasitet til å levere til større aktører i olje- og gassindustrien. Vi har nå flere tilsvarende avtaler med andre kunder, noe som bekrefter både markedet og etterspørselen etter våre tjenester, sier han.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR