Sprinkleranlegget i Stavanger forum sprang lekk natt til mandag, men administrerende direktør Cornelius Middelthon håper ikke vannlekkasjen vil skape problemer for elbilkonferansen EVS-24 13. mai.

– Det er riktig at sprinkleranlegget vårt røyk natt til mandag, og at det medførte en relativt stor vannlekkasje i bygget. Heldigvis er det slik at når det anlegget oppfører seg sånn, går brannalarmen. Brannvesenet kom fort til stedet, og vi fikk folk på plass for å minimalisere skaden kjapt, forteller Middelthon til Oilinfo.

Aktivitetene i konferansesenteret denne og neste uke er ganske liten, og har blitt flyttet til deler av anlegget som ikke ble berørt av vannlekkasjen. Den store styrkeprøven kommer om to uker, når elbilkonferansen EVS-24 går av stabelen 13. mai.

– Jeg tror vi skal finne løsninger som gjør at vi får tørket ut lokalene og byttet tepper, slik at arrangementet kan gå som planlagt. Skulle konferansen ha vært førstkommende uke ville det derimot vært et problem, medgir Middelthon.

Han vil ikke si noe om årsaken til lekkasjen, og forteller at Stavanger Forum jobber med en plan b for EVS-24.

– Men vi tror dette vil kunne avvikles som planlagt, forteller han til Oilinfo.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR