Har kjøpt analyseselskapet Nena AS.

Nena er et ledende europeisk analyseselskap som leverer prisprognoser og markedsanalyser til energisektoren i Europa, hvor værdata utgjør en fundamental del av grunnlaget for analysene.

StormGeo tilbyr allerede analyser til energitradere og tjenester til kraftbransjen.

Oppkjøpet vil gi StormGeo en ledende posisjon innen produksjonsprognoser og prisprognoser i energimarkedene, ifølge selskapet.

– Vi er glade for å ha funnet en partner som deler vårt fokus på kvalitet og som bringer med seg kritisk kunnskap om et energimarked i endring, og avansert modelleringskompetanse, sier Kent Zehetner, administrerende direktør i StormGeo.

– Kombinasjonen av StormGeo og Nena vil styrke våre tjenester og analyser basert på «big data», sier han.

– Nena vil møte nye behov i markedet, og sammen med StormGeo skal vi bidra til å skape en økt verdi for våre kunder. Med StormGeo er vi nå også en del av et verdensledende selskap, som med global rekkevidde vil gi oss tilgang til en stor kundebase, sier Christian Sjødin, administrerende direktør i Nena.

Forrige artikkelOljeprisen faller noe tilbake
Neste artikkelBorer for påfyll av Snøhvit-gass 

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR