En 24 kvadratmeter stor skjerm skal gi operatørene i kontrollrommet av Snøhvit-prosjektet oversikt over hele anlegget. IFE i Halden har fått prestisjejobben med å designe skjermbildet.

Det er Halden Arbeiderblad som melder dette.

– Dette er kjempespennende. Det er første gang vi får i oppdrag å designe bildet på en storskjerm. Jeg vet ikke om det finnes større storskjermer i oljesektoren. Nå er fem mann fullt sysselsatt med oppdraget som skal være ferdig i år, sier prosjektleder Jon Kvalem ved IFE til avisen.

Han mener at oppdraget er en stor anerkjennelse av MTO-sektoren ved IFE og et bevis på at de har en unik kompetanse på informasjonspresentasjon som ikke finnes andre steder i Norge.

Den gigantiske skjermen blir buet, og åtte projektorer skal sørge for å skape et felles bilde på den 16 meter lange skjermen. IFE-ansatte skal lage et riktig bilde slik at operatørene oppfatter hver som skjer i hele prosessen. I tillegg vil det være en rekke mindre skjermer i kontrollrommet.

Forrige artikkelMilliardkontrakt til Stolt Offshore
Neste artikkelStatoil verdens beste energiselskap

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR