StS gruppen har signert en ny kontrakt med Aibel, denne gang på stillastjenester til Dvalin-prosjektet.

Aibel skal levere to moduler til Statoils Heidrun-plattform som subseafeltet Dvalin skal kobles opp mot. Arbeidene starter i august 2017 i Haugesund og vil pågå frem til levering våren 2019.

– Vi er svært glade for tildelingen. Kontrakten sikrer sysselsettingen vår ved Aibel Haugesund. Kontraktstildelingen er et resultat av gode leveranser fra alle våre dyktige medarbeidere i Haugesund og de organisatoriske tilpasninger StS har foretatt for å kunne tilby konkurransedyktige priser, forteller administrerende direktør i StS gruppen Ingrid Solheim.

Kontrakten har en estimert verdi på rundt 40 millioner kroner og StS gruppen regner med å bruke mer enn 80 000 arbeidstimer innen stillasdisiplinen. Kontrakten fører til større jobbsikkerhet for ansatte i StS gruppen.

– Det er viktig for oss å vinne en ny stor kontrakt. Kontraktstildelingen er ekstra verdifull i et fortsatt utfordrende marked, sier Solheim, som overtok som administrerende direktør for StS gruppen tidligere i år etter at Merethe Knappskog valgte å trekke seg.

Forrige artikkelHer reises 46.000 tonn stål fra liggende til stående
Neste artikkelNorge opphever flyforbudet for Super Puma

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR