Han er ny styreleder i Pandion Energy

Foto: Kerogen Capital

Dr. Alan Parsley overtar som ny styreleder i Pandion Energy AS.

Parsley har mer enn 45 års erfaring i olje- og gassbransjen, hovedsakelig fra Shell, der han har hatt en rekke ledende stillinger. Han har blant annet vært direktør for leting og forretningsutvikling globalt,administrerende direktør i Shell Syria, samt styreleder i Shell Australia.

Parsley er i dag også styremedlem i Kerogen Capital, samt to av Kerogens andre porteføljeselskaper Buried Hill Energy og Zennor Petroleum, sistnevnte der han også er styreleder. Parsley har tidligere hatt styreverv i Woodside Petroleum Ltd.

Han erstatter tidligere styreleder Jason Cheng, som fortsetter som styremedlem i Pandion Energy.

Parsley har en doktorgrad i geologi fra Universitetet i Edinburgh, Skottland og satt somstyremedlem i Heriot-Watt University i Edinburgh i perioden 2005 – 2011.

– Pandion Energy har fått en god start på norsk sokkel, hvilket underbygger kvaliteten og erfaringen til dette teamet. Selskapet har allerede en etablert lisensportefølje og leverte nylig i sin første TFO søknad 1. september. Vi ser et stort potensial på norsk sokkel og vurderer for tiden flere nye muligheter for videre vekst, sier Parsley.

Pandion Energy ble etablert i november 2016 og er et privateid olje- og gasselskap som satser på leting og utvikling av olje- og gassressurser på norsk sokkel.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR