Marwin AS flytter sine ansatte fra Kragerø til Aust-Agder.

Daglig leder og medeier i Marwin AS, Ove Johannes Almås, forteller Agderposten at 35 ansatte flyttes fra Kragerø til leide lokaler hos Gjerstad Products på Brokelandsheia, øst i Aust-Agder, 1. april i år.

– Vi er kjerringa mot strømmen; har veldig mye å gjøre, og er en stor aktør når det gjelder subsearelaterte produkter. Lokalene i Gjerstad passer oss perfekt. Jeg tror vi skal få til veldig mye bra i kommunen, sier Almås til Arendals dagsavis.

Planen er å leie 4 000 av 6 000 kvadratmeter hos Gjerstad Products store fabrikkanlegg, og det er 25 industriarbeidsplasser og 10 administrasjonsansatte som skal flyttes. Marwin overtar samtidig Gjerstad Products 15 produksjonsarbeidere.

Almås forteller at Marwin trolig vil omsette for rundt NOK 250 millioner i år, og har rundt 100 millioner i ordrereserve. Selskapet har et stort behov for mer produksjonsareal, og har vurdert flere flyttealternativer.

Marwin AS er en leverandør av mekaniske produkter og tjenester til prosjekter over hele verden. De har siden starten i 1988 knyttet sterke bånd til petroleumsindustrien, subseamarkedet og andre bransjer.

Forrige artikkelSe Goliats ferd mot nord
Neste artikkelRocksource ut av Aasta-nabo

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR