Ptil har gitt COSL Drilling Europe SUT for «COSL Promoter».,COSL Drilling Europe AS fikk 6. november samsvarsuttalelse (SUT) for den flyttbare boreinnretningen «COSL Promoter».

– «COSL Promoter» og relevante deler av COSL Drilling Europe AS organisasjon og styringssystemer er vurdert å være i samsvar med relevante krav i regelverket for petroleumsvirksomhet, skriver Petroleumstilsynet (Ptil) på sine hjemmesider.

Gyldigheten av denne samsvarsuttalelsen forutsetter at COSL Drilling Europe AS sørger for at innretningen og relevante deler av selskapets organisasjon og styringssystemer blir vedlikeholdt, slik at vilkår og forutsetninger i Ptils vedtak blir ivaretatt.

«COSL Promoter»
Riggen er en halvt nedsenkbar dynamisk posisjonert boreinnretning av typen GM4000. Innretningen sammenstilles og bygges ved Yantai Raffles Shipyard (YRS) i Kina. Borepakken er levert av National Oilwell Varco (NOV) og bygget ved Nymo i Grimstad.

I forbindelse med SUT-søknaden for «COSL Promoter» gjennomførte Ptil tilsyn innenfor flere fagområder.

Forrige artikkelSmåaksjonær kritisk til Norths Egypt-tur
Neste artikkelBekrefter olje i Garantiana

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR