Parker Maritime har signert en rammeavtale med Statoil for levering av 3 parts verifikasjon- og dimensjonskontroll på Johan Sverdrup-prosjektet.

Kontrakten er allerede tredd i kraft, og gjelder for 5 år med opsjon på 2+2 år. Avtalen kan også benyttes på andre Statoil Prosjekter.

Avtalen omfatter dimensjonskontroll verifikasjon under bygging for å sikre at alle større enheter kan installeres offshore uten problemer og uten ekstra kostnader.

Parker Maritime har lang erfaring med verifikasjon og dimensjonskontroll på prosjekter for Statoil, og tildelingen av den nye kontrakten er et resultat av et langsiktig samarbeid basert på levering av god kvalitet gjennom 40 år.

– Tildelingen av denne kontrakten er viktig for Parker Maritime i et utfordrende marked, sier Pål Otto Brouwer, Business Unit Manager i Parker Maritime.

– Vi har hatt fokus på kontinuerlige forbedringer for å bli mer effektive mot et marked som er veldig kostnadsfokusert. Ved å stadig se etter nye løsninger og hjelp fra ny teknologi, har vi vært i stand til å utvikle nye metoder for å utføre våre tjenester. Vår lange erfaring kombinert med en teknologi drevet strategi, har resultert i kostnadseffektive løsninger for våre kunder, sier han.

Forrige artikkelBergen Group får slettet gjeld
Neste artikkelNedgang – men en positiv utvikling for TGS

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR