Ved hjelp av blant annet oljeserviceselskapet Logi Trans har Anders Krohn fått muligheten til å bli den første nordmannen som får kjøre Indy Light løp i USA.

KJøRER INDY LIGHT: Med støtte fra «oljå» blir Anders Krohn første nordmann som kjører
Indy Light i USA denne helga. Foto: Logi Trans

Anders Krohn fra Sandnes blir denne helgen den først nordmannen til å kjøre Indy Light i USA. Løpet er det nest øverste nivået i amerikansk racing og løpet blir direktesendt på amerikansk tv. Hjelpen han har fått på veien er det blant annet oljeserviceselskapet Logi Trans og Andersen racing som har gitt.

– Jeg er utrolig takknemlig for at Logi Trans og Andersen Racing hjelper meg, slik at jeg får prøve meg på et så høyt nivå. Nå skal jeg gjøre mitt for å vise at jeg er god nok til å kjøre fast på dette nivået, sier Krohn.

Den norske oljeklubben
Det er ikke bare Logi Trans som representerer «oljå» i sponsorrekken til Krohn. Også NCA er med i det som har fått det uoffisielle navnet «den norske oljeklubben». Målet skal være å samle de norske selskapene som har kontor i den amerikanske oljehovedstaden, Houston.

– Vi har aldri tidligere sponset noen slik som dette, men vi tente på denne ideen og ikke minst så fikk vi et veldig positivt inntrykk av Krohn. Vi vil bruke ham som foredragsholder for våre ansatte, og vil også delta på fellesarrangementene som Anders Krohn Racing holder i Houston. Vi var med på ett av Krohn Racings arrangementer under oljemessen i Houston, og vi ble imponert av nivået og ikke minst hvor stort kontaktnett han har opparbeidet seg, forteller daglig leder i Logi Trans, Pål Kjernes.

Den ferske Indy Light-sjåføren startet med bilkjøring tidlig, og ble kåret til årets bilsportutøver i 2005 og 2008. I 2008 ble han også amerikansk mester i formel 2000.

Krohns første Indy Light løp går i New York på Watkins Glen på USAs nasjonaldag, 4.juli, og samler opp mot 100.000 tilskuere.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR