Partnershop inn i lokaler på 280 kvadatmeter.

TESS Partnershop hos FMC Technologies på Ågotnes har flyttet inn i nye lokaler for å være bedre rustet til å håndtere den økende aktiviteten. FMC Technologies avd. Subsea Service Bergen har valgt å videreføre samarbeidet om den integrerte forsyningsløsningen, som har gitt bedriften store besparelser de siste sju årene.

FMC Technologies har over 1000 medarbeidere i servicevirksomheten på Coast Center Base (CCB) i Fjell kommune. Bedriften har vært til stede i basen siden 1994 og salgsvolumet har siden vokst med om lag 20 prosent hvert eneste år.

– Vi er veldig fornøyd med ordningen. Jo større innkjøpsvolum vi har hatt i Partnershop, desto større har besparelsen blitt. Vi vurderer fortløpende hvordan vi skal utvikle dette videre, uttaler Group Lead Procurement Kirsti Molaup ved FMC Technologies på Ågotnes i pressemeldingen.

Fire ganger større
De nye lokalene er på 280 kvadratmeter. Det er fire ganger mer enn de gamle, noe som blant annet har gitt plass til et eget slangeverksted. Foruten de vanlige slangeleveransene fra Tess Sotra, vil enkelte slanger kunne klargjøres direkte i Partnershop. FMC Technologies har ellers bestemt at varesortimentet skal utvides, noe som har ført til at den integrerte butikken heretter vil utlevere både vernesko og løftestropper. Typiske småartikler lagres nå i en lagerautomat, noe som sparer plass og øker ordensgraden. Forsyningsordningen er bemannet med totalt fire personer. Rundt på baseområdet, spredt på flere bygninger, er det etablert 11 utskutte smålagre som etterforsynes i henhold til avtale.

Det er sju år siden at TESS og FMC Technologies gikk sammen om en Partnershop på Ågotnes, og de siste fem årene har uttaksvolumet fra butikken mer enn doblet seg.

Forrige artikkelGår for nummer tre på Hoop
Neste artikkelKompressorlab skal styrke norsk gasseksport

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR