Har inngått en avtale om slangeforsyninger, som er den første i sitt slag mellom Det norske og Tess.

Avtalen gjør Tess til forsyningspartner over en periode på fire år, med opsjoner på ytterligere 2 + 2 år.

Avtalen om slangeforsyninger ble signert 19. mars i år.

Det norske er et oljeselskap med aktiviteter innen både leting, utbygging og drift. Selskapet er rettighetshaver i åtte produserende felt på norsk sokkel – og er for tiden operatør på fire felt. To av disse er koblet opp til FPSO-installasjonen på Alvheim.

To installasjoner

Det norske har operatøransvar for feltene tilknyttet Alvheim og Ivar Aasen. Det er slangebehov på installasjonene som vil utgjøre den største betydning for Tess.

Plattformdekket for Ivar Aasen er under ferdigstilling ved verftet SMOE i Singapore. Feltet skal settes i drift i løpet av fjerde kvartal i år.

Avtalen innebærer at Tess vil forsyne Det norske med slanger, slangetilbehør, og tilhørende tjenester. I tillegg innebærer avtalen at selskapet skal implementere vedlikeholdssystemet Tess Hose Management (THM) for å gi Det norske full oversikt over slangeparken på installasjonene.

Tess har en lengre historikk med Alvheim-feltet, som leverandør til den tidligere operatøren Marathon.

Les også: Det norske kjøper Marathon Oil Norge

Ifølge selskapet er slangeavtalen med Det norske en bekreftelse på den ledende posisjonen som er oppnådd etter snart 45 år som dedikert slangeleverandør for både petroleumsindustrien og servicenæringen på norsk sokkel.

Forrige artikkelEldar Sætre til ONS
Neste artikkelWintershall utsetter Skarfjell

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR