Oslo Børs-noterte TGS Nopec har fått sin første jobb med å samle inn seismikk i Indonesia. Det skal samles inn 1.600 kvadratkilometer data.

Av Inger Johanne Stenberg

Det er «M/V Seisquest» som skal til Inodnesia og samle inn 3D-data til en multiklientundersøkelse. Det er første gang TGS-Nopec undersøker indonesiske farvann, og jobben skal påbegynnes før slutten av 2010.12.22 Undersøkelsen skal gjøre i et område som beskrives som meget prospektivt, og den skal gi bedre grunnlag for videre leting i området.

Det er Tarakhan-bassenget East Kalimantan som skal undersøkes.

– TGS er spesielt fornøyde med å kunne fortelle om dette 3D-programmet. Selskapet har bygd opp kompetanse i den regionen ved langtidsinvesteringer i data som gir våre kunder bedre informasjon om potensialet i denne frontier regionen, sier administrerende direktør for selskapet Robert Hobbs.

Undersøkelsen er finansiert av industrien, og den skal bidra til å oppfylle den indonesiske stats ønske om å øke leteaktiviteten.

Forrige artikkelSeiler inn tre langtidskontrakter
Neste artikkelMosvold risikerer milliardsmell

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR