Det ventes at kontrakten vil gi årlige inntekter på rundt 200 millioner kroner.

Beerenberg Holdco II AS har gjennom datterselskapet Beerenberg Corp. AS inngått en ny rammeavtale for levering av vedlikeholdstjenester på Mongstad med Statoil.

Kontrakten ble tildelt 11. november, har en varighet på ti år, og starter opp 1. januar 2016, ifølge selskapet.

– Beerenberg har hatt et konstruktivt samarbeid med Statoil gjennom flere tiår, og vi er svært fornøyd med ytterligere å kunne styrke vårt kontraktsforhold med selskapet, sier kommunikasjonssjef i Beerenberg, Ole Klemsdal.

Rammeavtalen med Statoil Mongstad er en betydelig forlengelse og utvidelse av det engasjementet Beerenberg allerede har på anlegget. Avtalen har en antatt årlig verdi på ca. 200 millioner kroner.

– Beerenberg er både ydmyk og tilfreds med tilliten Statoil Mongstad nå viser oss. Vi kjenner godt til hvilke forventninger som venter oss på Mongstad i årene som kommer, ettersom selskapet vårt har levert produkter og tjenester til raffineriet i flere perioder like tilbake til 1998, sier Klemsdal.

I oktober ble det kjent at Beerenberg kutter antallet ansatte fra 1.650 til 1.400 på grunn av lav aktivitet i oljebransjen. I fjor reduserte selskapet staben med 150 ansatte.

Les mer: 250 mister jobben i Beerenberg

Forrige artikkelNorth Energy med negativt tredje kvartal
Neste artikkelPositiv utvikling for Odfjell SE

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR