Det er Petroleumstilsynets (PTIL) oppfatning at prosjektet har god styring og at det er sannsynlig at oppgavene vil bli fullført som forutsatt.

Foto: Transocean

Transocean Winner (bildet) er en halvt nedsenkbar innretning av type GVA 4000, bygget i 1983. Transocean søkte opprinnelig om SUT for innretningen i januar 2002, men søknaden ble siden trukket, da innretningen lå i opplag i Ølen skriver PTIL.

Den nye søknaden om SUT ble sendt inn 3.3.2006, og verifikasjonsaktivitetene er en del av myndighetenes behandling av søknaden. Innretningen har kontrakt med Norsk Hydro.

Formålet med PTIL`s aktivitet var å verifisere om tekniske forhold innen områdene arbeidsmiljø, elektro, teknisk sikkerhet og beredskap er i henhold til myndighetskrav. I noen grad ble det også verifisert styringsmessige forhold innen disse områdene.

Det er PTIL oppfatning at prosjektet har god styring, og at det er sannsynlig at oppgavene vil bli fullført som forutsatt.

Under verkstedsoppholdet var det mange samtidige prosjekter, og høy aktivitet, noe som førte til noe mindre fokus på orden og ryddighet enn det man kan forvente på en innretning i aktivitet. Vi fikk forståelsen av at dette skulle rettes opp før avreise skriver PTIL.

Forrige artikkelNy jackup-kontrakt til SeaDrill
Neste artikkelKlart for gigantisk vindkraftpark i Østersjøen

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR