Hurtigruten Group fikk 60.000 kroner i dagbøter da skip ble tatt ut av tjeneste for å fungere som hotellskip for oljearbeidere isteden. Men selskapet tjente likevel godt på utleien.

NTB

Utleieaktiviteten har gitt selskapet en inntekt på 30 millioner kroner, melder NRK.
Skipene som ble tatt ut av ordinær tjeneste i ruta langs kysten, ble leid ut som hotellskip for oljearbeidere på Melkøya, og ved Ormen Lange-anlegget på Møre.

Samferdselsdepartementet mente Hurtigruten Group brøt hurtigruteavtalen med staten og ga selskapet 60.000 kroner i dagbøter. Avdelingsdirektør Arnfinn Øen i Samferdselsdepartementet innser at dagbøtene ikke sved nok.

– Avtalen vi har om nivået på dagbøter, fanger ikke opp den alternative inntekten som Hurtigruten oppnådde i dette tilfellet, sier Arnfinn Øen.

– Når man har en avtale, så er det jo underlig at man går fra den avtalen for så å inngå en avtale med en annen, sier Øen som legger til at selskapet har beklaget at dette har skjedd.

Forrige artikkelEvakuerer boligplattform på Frigg
Neste artikkelUSAs e-sjef kritiserer Russland

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR