Fluid Control AS har inngått en avtale om å kjøpe oljeserviceselskapet TPS AS.

TPS driver innen vannrensing og rengjøring i forbindelse med boreaktiviteter til havs. TPS vil styrke Fluid Controls aktivitet som leverandør av produkter, moduler og tjenester for væskeoverføring, kraft og kontrolløsninger til olje- og gassindustrien.

Dagens Fluid Control AS ble etablert som en fusjon mellom Active Service AS og Fluid Control AS i 2010. Selskapet er lokalisert i Bergen, Stavanger, Sola og på ågotnes og har i dag cirka 160 ansatte.

Fluid Controls industrielle fokus er leveranser og tjenester innen væskeoverføring og høytrykksområdet. Selskapet dekker både prosjekt-, drift- og rammeavtalemarkedet innen olje og gassektoren.

TPS leverer HMSK-innovative løsninger og tjenester innen vannrensing og rengjøring rettet mot boreaktivitetene. Med egenutviklet utstyr og løsninger styrkes modul- og tjenestebasen i Fluid Control.

– Med nye og større bygg i Bergen og på Sola er et viktig grunnlag for videre vekst lagt. Med oppkjøpet av TPS styrkes kompetanse- og ressursgrunnlaget for å kunne følge Fluid Controls leveranser gjennom levetiden, og sammen med våre kunder og samarbeidspartnere videreutvikle eksisterende og nye løsninger, sier administrerende direktør Trygve Mildestveit i Fluid Control.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR