Oppretter nytt joint venture-selskap med China State Shipbuilding Corporation.,Gjennom sitt datterselskap TTS NFM GmbH i Hamburg, Tyskland, har TTS Group inngått en avtale med South China Marine Machinery, kontrollert av China State Shipbuilding Corporation (CSSC), om å etablere et nytt joint venture-selskap for utvikling, design, montering, produksjon og tjenester for tungløft-kraner til marine- og offshore-industrien.

– Det nye fellesforetaket vil styrke det økonomiske samarbeidet og utveksling av teknisk kunnskap mellom de to organisasjonene. Med den kinesiske regjeringens målsetting om en innenlandsk satsing på leveranser til skipsbyggingsindustrien, har det strategiske partnerskapet mellom CSSC og TTS nådd en ny milepæl, sier konsernsjef Björn Andersson i TTS Group.

– Jeg mener bestemt det nye selskapet vil utvikles positivt og sikre en konkurransedyktig posisjon i markedet. Og det vil sikre tilfredsstillende økonomiske fordeler for alle parter, sier Andersson.

China State Shipbuilding Corporation (CSSC) er en statlig investeringsinstitusjon, direkte underlagt den sentrale regjeringen i Kina. CSSC er et av de to største skipsbyggings-konglomeratene i Kina. CSSC viktigste forretningsområder er skipsbygging, både militært og sivilt.

Dette er det tredje joint venture-selskapet TTS Group har etablert i Kina siden 1998. Det første joint venture-selskapet med CSSC, TTS Hua Hai, ble etablert i 1998. I 2005 etablerte TTS Group det andre joint venture-selskapet, TTS Bo Hai, sammen med Dalian Shipbuilding Industry Corporation. Dalian Shipbuilding Industry Corporation er kontrollert av China Shipbuilding Industry Corporation (CSIC), det andre av de to største skipsbyggings-konglomeratene i Kina.

Forrige artikkelHval under subsea jobb
Neste artikkelHMS-utfordringer i nordområdene – Klimatiske forhold og kommunikajson

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR