(Aberdeen) For fire år siden åpnet det lille flyselskapet Eastern Airways sine første ruter mellom Stavanger og Aberdeen. Nå supplerer selskapet med direkteflyvninger til Glasgow.

Av Magnus Birkenes

Easter Airways startet direkteflygningene mellom Stavanger og Aberdeen som en direkte følge av ønsker fra olje- og gassindustrien, og tilbudet har vært et kjærkomment og rimelig alternativ for en stadig mer internasjonal og reisevillig industri.

Under Offhore Europe-konferansen i Aberdeen, som går av stabelen denne uken, kunngjør selskapet at det nå ikke bare øker frekvensen av flygninger mellom de to byene, men også utvider tilbudet til å dekke ruten Stavanger-Glasgow. Antall dager med flygninger i ukedagene øker fra to til tre, i tillegg til flygninger på søndag.

Nå Glasgow
Den nye Glasgow-ruten vil også bli et tilbud tre dager i uken.

– Den nye ruten mellom Stavanger og Glasgow vil komme en rekke offshorearbeidere til gode. Ikke bare de som bor i sentrale deler av Skottland, men også norske kontraktører med forretningsforbindelser i Glasgow og områdene rundt, sier kommersiell leder i Eastern Airways, Kay Ryan, i en kommentar. Hun legger til at de vil studere belegget på rutene nøye, og er klare for å øke frekvensen dersom markedet skulle kreve det.

Forrige artikkelHöegh kjøper flere LNG-muligheter
Neste artikkelStatoil forlenger med DeepOcean

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR