Wentworth Resources fikk et nettoresultat fra videreført virksomhet på minus USD 5 millioner i fjerde kvartal 2013, mot et resultat på minus USD 3 millioner i samme periode året før.,Det kommer frem i selskapets rapport for fjerde kvartal.

Wentworth Resources Limited hadde et netto tap på USD 9,99 millioner, mot et overskudd på USD 24,94 millioner i 2012, som inkluderer en gevinst på salg av olje- og gasseiendeler på USD 29,8 millioner.

– Vi er fornøyd med fremdriften som blir gjort på rørledningen med å koble våre gassfelt i Mtwara-regionen i Tanzania til Dar es Salaam, sier administrerende direktør Geoff Bury i Wentworth.

– Denne rørledningen vil åpne opp nye markeder for vår naturgass, og vi ser frem til det kommer i produksjon i 1. kvartal 2015, sier han.

– Etter den vellykkede egenkapitalfinansieringen avsluttet i løpet fjerde kvartal 2013, har Wentworth en solid balanse og er fullfinansiert for vår planlagte letevirksomhet i 2014. Leteboringen i vår Mosambik-blokk er ventet å starte i andre kvartal 2014, og positive resultater vil kunne ha en betydelig innvirkning på verdien av våre eiendeler. Vi ser frem til å oppdatere aksjonærene på disse spennende aktiviteter etter hvert, avslutter han.

Forrige artikkelKontraktstildeling og utøvelse av opsjon
Neste artikkelSkal se på nei til kull, olje og gass

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR