Oljeserviceselskapet Apply Sørco trekker søknaden og utsetter den planlagte noteringen på Oslo Børs.

FORTSATT POSITIV: Apply-konsernsjef Per
Bjørn Habbestad.

Allerede i mai meldte Apply Sørco at de vurderte utsettelse, og som for andre børskandidater den siste tiden, er det svake markedsforhold som er årsaken til at selskapet nå trekker søknaden, skriver DN.no.

– Under de gjeldende forholdene i egenkapitalmarkedet er det vanskelig å gjennomføre den planlagte emisjonen til tilfredsstillende betingelser, melder selskapet.

Apply Sørco understreker likevel at utsettelsen av børsnotering ikke vil påvirke «den positive operasjonelle utviklingen» i selskapet.

– Vårt industrielle og operasjonelle momentum er sterkt og de underliggende markedsforholdene for våre forretningsområder er gode. Vi tror fortsatt et en godt timet børsnotering er riktig for oss for å styrke vår finansielle posisjon og å legge til rette for fortsatt vekst gjennom oppkjøp, sier konsernsjef Per Bjørn Habbestad i meldingen.

Ifølge DN.no har ledende markedsaktører tidligere påpekt at kapitalinnhentingsmarkedet er blitt vanskeligere, og at utenlandske investorer er blitt noe mette på norsk eksponering.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR