AGR vil ytterligere utvide sitt engasjement i feltfjerningsprosjekter.,Etter å ha levert flere vellykkede plugg og forlat-kontrakter for letebrønner i Nordsjøen og Norskehavet, vil selskapet utvide sin andel av det globale markedet i løpet av 2014.

AGRs ledelse mener fleksibiliteten i sin tilnærming og erfaring med boring i alle mulige miljøer, inkludert dypvanns, ultra dypvanns, HPHT og sensitive og avsidesliggende steder, posisjonerer dem som førstevalg for operatører som ønsker å stenge ned brønner.

– Det er en økende etterspørsel i markedet globalt for pluggetjenester, med mange modne felt som blir tatt ut av drift, og et høyt antall brønner som krever å bli stengt ned, sier CEO Åge Landro i AGR.

– Det er et område med offshoreaktivitet der vi kan tilby operatører erfaring, høye nivåer av boring, drift og prosjektledelse, og en fleksibel tilnærming for å møte spesifikke prosjektkrav. Vi har allerede levert en rekke fjerningsprosjekter i Nordsjøen, og er veldig fornøyd med å ha nylig sikret seg et nytt oppdrag i Asia Pacific–området, sier han.

Forrige artikkelStatoil drar veksten i Harstad
Neste artikkelStormGEO kjøper AWT

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR