Det har vært en lang vei å gå, men endelig har Oilinfo.no fått en velfortjent ansiktsløftning. Vi håper dere liker det dere ser.

Oilinfo.no hadde, inntil idag, ikke forandret seg så mye siden 2004/2005. Litt mer innhold har kommet til, litt flere nyheter på forsiden, og noe ekstra knapper, men ingen kioskveltere. Høsten 2007 begynte vi arbeidet med å innføre en ny og moderne profil for Oilinfo. En som var både tidløs og anvendelig. Det gikk veldig bra.

Nå var tiden kommet til nettstedet. Ikke bare trengte den en estetisk boost; vi hadde også et ønske om flere funksjoner, slik at hele spekteret av alt vi gjør bedre kan dekkes.

Det har vi fått. Flere nyheter , de fleste nå med kommentarfunksjoner , mer oversiktelige kategorier , færre knapper og valg på venstre side (det trengtes en grundig rens…), meningsmålinger , en bedre aktivitetskalender , en bedre stilling ledig-modul , et bedre nyhetssøk , et grundigere firmadatabase-søk og lettere tilgang til informasjon om både oss, våre produkter og våre partnere er bare noen av forbedringene.

Og det kommer mer. Selv om vi satte oss en lanseringsdato, fikk vi ikke tid til alt. Det skal raskt endre seg. Om få dager kommer det en fiffig bildemodul , hvor vi vil presentere egne bilder fra alt fra konferanser og messer til golfturninger og spesielle anledninger.

Det kommer en fast oljepris-modul , som hver dag oppdaterer seg i forhold til markedsprisen på råolje. Så slipper vi å bruke unødig spalteplass på små endringer i etterspørselen.

Det kommer også, om litt, en video- og TV-modul , hvor vi skal tilby liveoverføringer av konferanser, spesialreportasjer og intervjuer, i tillegg til en videodatabase. Den blir bra.

Om kun kort tid får også våre britiske og russiske søstersiden den samme oppdateringen.

Vi håper dere liker det dere ser. Bruk kommentarfeltene i sakene. Se over de nye funksjonene. Vi gjør alltid vårt ytterste for å forbedre din leseropplevelse. Direkte kommentarer? Send en mail .

God fornøyelse!

Med vennlig hilsen

Magnus Birkenes
Ansvarlig redaktør og prosjektleder

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR