Totalt hadde årets ONS 65.718 besøkende, en nedgang fra 91.682 i toppåret 2014. Likevel må dette sies å være imponerende tall sett i lys av tidene bransjen er, og har vært, inne i.

-ONS 2016 har overgått våre forventninger med totalt 65 718 besøkende! Jeg er veldig fornøyd med at vi klarte å samle så mange mennesker i Stavanger i år. Den høye deltakelsen viser en optimisme i bransjen og bekrefter at ONS er en viktig møteplass for å fremme ny virksomhet i en tid med overgang og omstilling, uttaler ONS-general Leif Johan Sevland i en pressemelding.

CEO og President i ONS, Leif Johan Sevland (Foto: ONS)
CEO og President i ONS, Leif Johan Sevland (Foto: ONS)

Årets utgave av ONS hadde 1 241 utstillere fra 40 land, mot 1 392 fra 39 land for to år siden. Det var over 500 ulike presentasjoner fordelt på 7 arenaer, 2 110 unge damer og menn som deltok på ONS Young Arena og 202 journalister fra 14 land.

-Vi er glade for at ONS 2016 har generert business for våre utstillere. Kontrakter er blitt signert, avtaler er inngått og fremtidige planer har blitt diskutert og utarbeidet. Vi håper og tror at bransjen returnerer like sterkt om to år for for å gjøre enda mer forretninger i Stavanger. Vi vil jobbe hardt for å sikre at ONS 2018 vil bli enda bedre, fortsetter Sevland.

Beste oppmøte noensinne på ONS konferansen
Årets konferanse er den mest vellykkede vi har hatt, med et høyere antall deltakere enn noensinne. Omtrent 800 delegater deltok på hovedmøte på et gjennomsnitt per dag.

Samtidig ble også årets nye Technical Sessions en stor suksess med ca 1 050 personer deltakere på 20 sesjoner over tre dager, hvor en har blitt presentert teknologi knyttet til hele livssyklusen til olje- og gassfelt, samt fremtidige forretningsmuligheter for bransjen.

«Konferanseprogrammet har vært mer omfattende enn tidligere år – vi har gått fra 88 presentasjoner i 2010 til 500 presentasjoner i år. Vi har klart å skape engasjerende og fruktbare diskusjoner om fremtidige løsninger, og samlet sentrale aktører og beslutningstakere som har diskutert potensielle forretningsmuligheter i hele energimiksen, sier programsjef for ONS, Ingvild Meland.

Se bilder fra ONS 2016 her

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelPtil-ja til Neiden
Neste artikkelWestcon Yards med skipskontrakt i Skottland

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR