Bjørge ASA har signert en rammeavtale på vedlikehold av ventiler med StatoilHydro gjennom sitt datterselskap Solberg & Andersen. Verdien; 150-200 millioner kroner.,

FORNøYD: Konsernsjef Stig Feyling.
(Foto: BJøRGE)

Avtalen består av reparasjon og vedlikehold av ventiler, ingeniørtjenester og driftstøtte relatert til ventiler. Det er også involvert opsjoner i avtalen. Solberg & Andersen skal arbeide på offshore installasjoner og landanlegg der StatoilHydro er operatør.

– Rammeavtalen med Statoilhydro er en bekreftelse på godt arbeid over en lengre periode. Rammeavtalen gir oss muligheter til å tenke langsiktig og gjør det mulig å nvestere både i fasiliteter og ressurser, sier konsernsjef Stig Feyling til Oilinfo, og utdyper:

– Dette er den tredje store rammeavtalen innenfor servicevedlikehold vi vinner i løpet av kort tid. Tar vi med at vi også har inngått en serviceavtale med Moxvel, bekrefter det at satsningen vår innenfor service og vedlikehold har slått an. Våre nye servicefasiliter i Stavanger begynner allerede å bli for små, så her vurderer vi utvidelser. Servicefasilitetene både i Bergen og Kristiansund begynner også å bli i minste laget, så i Bergen vil det bli bygget nye fasiliteter i løpet av kort tid. Dette viser at Bjørge satser på ettermarkedet og at vi har kundene med på laget, sier en fornøyd konsernsjef til Oilinfo.

Rammeavtalen trer i kraft fra og med september 2008, og det er tre opsjonsperioder på to år hver.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR