Ellingsen NOR Instruments (Haakon Ellingsen AS) er tildelt servicekontrakten for aktuerte ventiler og kontrollpaneler på Lundins Norway AS Edvard Grieg-felt.,Avtalen løper i 3 år, med opsjon for forlengelse 2 + 2 år, og omfatter i hovedsak overhaling og service av alle aktuerte ventiler, pneumatiske og hydrauliske kontrollpanel, samt innkjøp og logistikk av tilhørende reservedeler på vegne av Lundin. Ellingsen NOR Instruments har levert alle installerte aktuatorer og kontrollpanel til Edvard Grieg -feltet.

– Vi berømmer Lundin for å sikre overføring av kompetanse om installert utstyr fra prosjekt til drift, og vi gleder oss til å bidra til kostnadseffektivt vedlikehold og høy oppe-tid på produksjonen på Edvard Grieg. Vår fordel er at vi selv sitter på all dokumentasjon og know-how om installert utstyr i denne kategorien på Edvard Grieg. Dette vil utvilsomt bidra til optimalisert service og vedlikehold, samt totaloversikt over utstyrets levetid, sier adm. direktør Tina Kristensen i Haakon Ellingsen AS i en melding.

Forrige artikkelBoreløyve til Imsa
Neste artikkelRiggjobb sørger for julestemning hos Westcon

Warning: A non-numeric value encountered in /kunder/trfn_2131/petro_3570/public/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR