Det stavangerbaserte fortøyningsfirmaet Viking Moorings har inngått partnerskap med det maltesiske Mainticare Limited. Samarbeidet skal sikre virksomhet i Middelhavet og Midtøsten.

SIGNERTE: Jonathan Borg i Mainticare og
Duncan Cuthill i Viking Moorings.
Foto: VIKING MOORINGS

– Vi er svært fornøyde med at vi nå er i partnerskap med en industriledende bedrift som Viking Moorings, som gjør at vi kan bidra med de siste fortøyningsløsningene til aktører i industrien, forteller direktør for forretningsutvikling i Mainticare, Jonathan Borg.

Avtalen skal ifølge de to selskapene gi det maltesiske selskapet muligheten til å videreformidle det nroske selskapets tjenester og utstyr i den vestlige og sentrale delen av Middelhavet, samt Midtøsten.

Viking Moorings sier i en pressemelding at de vil kunne bidra til leteaktiviteter utenfor Italia, Kroatia, Algerie og Tunsia i form av det siste innen fortøyingsløsninger. Det nylige samarbeidet sikrer og kort reisevei for utstyret.

– Viking Moorings har alltid vært stolte av at vi satser globalt men med et lokalt tilsnitt i våre aktiviteter. Vi ønsker en operasjonell tilstedeværelse i hele verden, men med muligheten for å tilby fullstendige ressurser og lokal service med reduserte transportkostnader og høyt kvalifisert lokalt personell, sier landsjef for Storbritannia i Viking Moorings, Duncan Cuthill.

Det opplyses om at aktiviteten i det nevnte området Viking Moorings nå får tilgang til har tatt seg opp den siste tiden, og at det i dag er 16 aktive rigger i Middelhavet og Svartehavet.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR