Bruker romjula til rekruttering av ungdommer.,Fredag 27. desember inviterer Kunnskapsparken Nord (KUPA), Harstad kommune og ViST (Vekst i Sør-Troms) ungdom til rekrutteringsarrangementet ”Romjulstreff Harstad” på Gründer.

Målgruppen for arrangementet er unge som ønsker å jobbe i Harstad, enten de studerer/jobber en annen plass eller de studerer/jobber i Harstad fra før. Ifølge KUPA, er dette et gratis arrangement, hvor ungdommen får møte et utvalg bedrifter fra oljebyen i nord og ”Nettverket Harstad 20-40,” og får presentert den nye nettportalen harstadregionen.no.

Videre vil de unge få presentert hva som skjer med næringslivet i byen, hvilke vekstmuligheter som kommer, og knytte kontakter med bedriftsrepresentanter og potensielle, fremtidige arbeidsgivere.

Det blir også mat, drikke og mingling, og i tillegg har arrangørene hentet inn Kristian Kristensen fra The Voice som underholdning.

Arrangørene har kun plass til 40 ungdommer, så de som vil være med, oppfordres til snarest å melde seg på via www.look-north.no.

Forrige artikkelMay-Lis Thorsson fikk Kongens fortjenestemedalje
Neste artikkelViking Supply Ships åpner canadisk kontor

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR