Westcon Power & Automation har inngått en rammeavtale med Marine Aluminium om levering av automasjons- og elektroløsninger til selskapets gangbroer og helikopterdekk.

Marine Aluminium er blant verdens ledende produsenter av gangbroer og helikopterdekk, og har blant annet levert verdens lengste og meste avanserte teleskopbro. Denne broen, som i 2015 ble installert på Edda Fortis, ble produsert av Marine Aluminium på Stord og Westcon Power & Automation sto for elektroinstallasjon.

Nå videreutvikles samarbeidet mellom de to virksomhetene gjennom en rammeavtale, der Westcon skal levere automasjons- og elektroløsninger til Marine Aluminiums gangbroer og helikopterdekk.

Rammeavtalen som nylig er signert med Marine Aluminium løper i to år, med muligheten for ett års forlengelse. Denne avtalen videreutvikler dermed det eksisterende samarbeidet mellom de to selskapene, som gjennom de siste årene har resultert i at Westcon har bidratt med styringssystemer i et to-sifret antall gangbroer og helikopterdekk produsert av Marine Aluminium.

Forrige artikkelSnart setter denne giganten kursen mot norsk sokkel
Neste artikkel– Fem asiatiske verft med i kampen om Castberg-kontraktene

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR