Westcon, som er en forkortelse for West Contractors, skifter navn til Westcon Yard, for å understreke selskapets kjernedrift.

SKIFTER NAVN: Westcon-verftet, her avbildet med «West Alpha», «Floatel Superior» og «Scarabeo 8» inne til kai, skifter navn. (Foto: øYVIND SæTRE)

Selskapet West Contractors AS omtales vanligvis bare som Westcon. Nå har verftet i ølensvåg besluttet at de skifter navn, til Westcon Yards AS.

– Våre kjerneaktiviteter er skipsbygging, skipsreparasjon og riggreparasjon. Ved å ta i bruk Westcon Yard som navn på selskapet, vil vi kommunisere tydeligere at vi er en leverandør av verftstjenester, forklarer konsernsjef øystein Matre i en pressemelding.

Selskapet har i dag 380 ansatte og en omsetning i 2010 på 1,5 milliarder kroner. Westcon Yard vil inngå i Westcon Group AS, som også eier Westcon Power and Automation (tidligere Vassnes Elektro) og Westcon Løfteteknikk.

– Ved å gi alle tre selskapene i gruppen Westcon-navn, og profilere dem på samme måte, styrker vi Westcon som merkenavn. Dette er viktig for oss i vår nasjonale og internasjonale satsing, uttaler Matre.

Neste artikkelFlere LO-medlemmer støtter AP

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR