Wintershall tildeler basekontrakt til CCB Mongstad AS(Mongstad 18.mai 2016). Pressemelding fra CCB Mongstad

Wintershall Norge AS har tildelt en femårig kontrakt til CCB Mongstad AS for leveranse av basetjenester til Brage-feltet i Nordsjøen. Feltet forsynes allerede fra Mongstad og dette betyr at Wintershall kan fortsette ordningen hvor selskapet deler forsyningsfartøy med andre operatører på basen.

Den femårige kontrakten kan forlenges med inntil 15 år. -Vi er allerede veldig fornøyde med servicen vi mottar fra CCB Mongstad. Denne kontrakten gir oss fleksibiliteten til å fortsette leveransene herfra helt inn i neste tiår, uttaler Bernd Schrimpf, administrerende direktør i Wintershall Norge. Mongstad ligger bare 125 km fra feltet, noe som begrenser seilingstiden til og fra Brage. Den korte avstanden begrenser drivstofforbruket og bidrar dermed også positivt til å nå Wintershall sine klimamål.

-Tildelingen av basekontrakten er en stor anerkjennelse og betyr mye for CCB Mongstad. Vi ser frem til å fortsette det veletablerte og gode samarbeidet med Wintershall, forteller Michelle Williams Administrerende Direktør ved CCB Mongstad AS

Nyhetsbrev fra Petro.no

Forrige artikkelBellona kritisk til 23.konsesjonsrunde
Neste artikkelNorsk olje og gass: Utfordrende forhandlinger på landbaseavtalene

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR