Har inngått rammeavtale for levering av visualiseringstjenester. Kontrakten omfatter blant annet Aasta Hansteen.,Xvision har inngått en rammeavtale med Aker Solutions for levering av visualiseringstjenester i forbindelse med fire store SPS (Subsea Production Systems)-prosjekter. Avtalen omfatter prosjektene Aasta Hansteen, Kraken, Moho Nord/BIS og Kaombo.

Xvision skal utvikle og levere installasjonsanimasjoner, tekniske håndbøker og illustrasjoner. Rammeavtalen har en verdi på mer enn 8 millioner kroner og vil løpe fram til slutten av 2015.

– Xvision har de siste 15 årene vært leverandør til Aker Solutions og deres kunder. Rammeavtalen er en milepæl for Xvision både i utforming og størrelse, og betyr mye for en bedrift på vår størrelse, sier administrerende direktør og gründer Stein Kjartan Vik.

– Dette er en vinn-vinn avtale, som gir Aker Solutions tilgang til unik kapasitet og erfaring, og gir Xvision spennende og utfordrende arbeid, og ikke minst forutsigbarhet, sier han.

Xvision er en Oslo-basert bedrift innen 3D visualisering, rådgivning og produktutvikling med fokus på olje- og gassektoren. Xvision har i 15 år utført visualiseringsprosjekter for store oljeselskaper og deres leverandører. Selskapet har kompetanse og erfaring innen subsea, og hjelper kundene visuelt å kommunisere komplekse produkter og tjenester.

Forrige artikkelKveitefiske i lofoten. «monsterkveita»
Neste artikkelFlere kontrakter til DOF

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR